EL COMERÇ A LES ESCOLES

La Garriga
10,11 i 12 març 2020

Amb l’objectiu d’apropar el comerç local als infants de la Garriga aquest projecte pretén donar a conèixer , des de les aules, els diferents oficis comercials que es poden trobar en el nostre poble.
Aquesta activitat es va desenvolupar en tres parts:

  • Treball a l’aula sobre diferents aspectes del comerç del poble, tipologies, hàbits i avantatges a través de una fitxa elaborada ad hoc.
  • Roleplay : Simulació pràctica sobre el muntatge i funcionament d’una botiga tipus llibreria, on els nens distribuïts en grups fan diferents funcions: Com es compren els productes, fixació de preus, tracte al client, exposició als aparadors, publicitat i promoció.
  • Sortida a les botigues : Tots els alumnes de 3r de primària de cada escola, separats en grups visitem tres establiments diferents cada jornada on personalment el propietari/a explica el seu ofici.

Els establiments comercials que han participat en aquest projecte han estat: Escola de dansa Tukupracum, The Green Dog LG, Dra. Forero dentista, Albert Pous Joier, El Rebost del Pou Calent , Kabells & Tints, MC Montse Codina Modisteria.

Projecte subvencionat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.