Associació ASIC La Garriga
l'Agrupació de Serveis i
Comerciants de La Garriga

L’Associació de Serveis i Comerciants de la Garriga – ASIC Som La Garriga  és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per un model de poble basat en la millora del comerç , de l’espai urbà i de la cohesió social.

Formada per més de 105 establiments, l’ASIC serveix per coordinar els seus esforços, defensar els seus interessos,  i aconseguir un comerç més competitiu, uns serveis de qualitat i una restauració d’excel·lència.

L’ASIC és l’entitat representativa del comerç, dels serveis i de la restauració de la Garriga. Actualment, i amb una recent nova junta, es troba en un moment important en el que es vol donar un nou impuls que permeti superar les dificultats que s’han generat arran de la crisi de la COVID-19 i que faciliti les eines per encarar els nous reptes que es plantegen als nostres associats.  Per això, sempre és vital la participació activa de totes les empreses que en formen part, que  participen, es mouen, es renoven, es preparen, s’impliquen i defensen els seus interessos de manera conjunta -fent xarxa- per tal de potenciar el teixit empresarial del municipi.

És una associació oberta i permet a qualsevol dels seus membres de ple dret formar part dels òrgans de govern i gestió de l’associació.

La Junta directiva es reuneix mensualment per pensar, planificar, aprovar, decidir i avaluar tots els projectes i activitats que fa l’associació.

Organització

L’ASIC està organitzada de la següent manera:
Presidència
Vicepresidència
Secretaria
Tresorer
Vocals

La actual composició (2021) és la següent:
PRESIDENTA: Mònica Sabata – Plaerdemavida
VICEPRESIDENTA:Anna Codina – Joieria Padrós
TRESORER: Borja Esteve – Esteve Arquitectes
SECRETARIA: Laia Corachán – CC Advocades

VOCALS:
Maite Garriga – Interdansa, vocal
Antònia Pajuelo – El Punt Creatiu
Noemí Navarro – Clínica Dental NM
Edu Oliveras – Copicentro La Garriga
Gemma Bertran – E.Roca- GAMMA
Pablo Martínez – Equilibrium

DINAMITZADORA: Eva Sanmartí

Objectius de l'ASIC

Gestió econòmica i finançament de l’ASIC

L’ASIC es finança mitjançant les quotes mensuals dels seus associats (22€ mensuals) i les aportacions simbòliques en determinades campanyes.

L’altra font del finançament en virtut del conveni de dinamització comercial, són les subvencions de les diverses administracions: l’Ajuntament de la Garriga, la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Relacions institucionals i convenis