Forma part del primer Marketplace Català

Et presentem en exclusiva Cliccat, el primer Marketplace Català, que va néixer de la voluntat d’algunes associacions de comerciants (entre ells L´ASIC-Som La Garriga) de fomentar el comerç local durant el confinament.

Ara per fi, després de mesos de preparar la plataforma, ja es posa en marxa perquè la puguis utilitzar una vegada superem la fase pilot a finals d´any.

Per què és important que hi estiguis present? 

Aquí tens els avantatges d’estar a Cliccat.cat

*La plataforma potencia els valors del comerç de proximitat: producte, poble i servei

*El teu comerç tindrà difusió més enllà de La Garriga, per tot Catalunya i fora. Al ser una    plataforma tan gran, tindràs nous clients d’arreu 

*Potencia el comerç local, ja que està geolocalitzada. És a dir quan un client potencial que viu a La Garriga o voltants, vol comprar un producte, li sortiran primer les opcions del territori on es troba.  

*Es poden pujar tants productes com el comerç vulgui

*Per totes les compres fetes dins la província de Barcelona el client pagarà un únic tiquet, de 3,95€ i 4,95€ si es fora de la província de Barcelona o resta Espanya.

*També hi ha l´opció de recollida a la botiga i/o enllaça-hi una plataforma de logística local.

*Durant els 6 primers mesos estar a la plataforma és gratuït pels associats, si no ets soci pregunta les condicions.

Al Novembre es farà una formació on s’explicaran tots els passos perquè aprenguis a pujar productes i gestionar-la. I els primers comerços que s’apuntin, rebran el suport directe d’un tècnic que els hi pujarà les fotos i textos de cada producte.

Com pots veure Cliccat t’aporta molts beneficis per tu i el teu comerç. La situació actual ens ha fet veure que ara és ben rellevant estar a Internet i posar a l’abast de tothom els teus productes.

Tarifes:

Les condicions econòmiques son les següents:

Els primers 6 mesos: cost 0€/mes

Els següents 4 mesos: cost 12€/mes

Següents: cost 24€/mes

Per 96€ el primer any, podràs gaudir d’una plataforma on line.

Contacta amb nosaltres si vols rebre més informació a través de l’email:

hola@somlagarriga.cat